Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

dissabte, 1 de desembre del 2012

MOLTA SORT ÀLVARO EN LA NOVA ESCOLA

La classe dels porquets vol enviar un missatge a un company que per motius de feina dels seus pares ha hagut d´anar-se´n a viure a la ciutat d´Alacant,


LI VAM REGALAR UNA FOTO
DELS SEUS AMICS I AMIGUES


ÁLVARO T´ESTIMEM MOLT I ET DESITGEM EL MILLOR EN LA TEUA NOVA ESCOLA!!! Estarem en contacte perquè volem saber cosas de tu i la teua família, molts besets!!

DECOREM LA PORTA DE LA CLASSE

HEM DECIDIT PINTAR I DECORAR UN PORQUET PERQUÈ TOT EL MÓN SÀPIGA QUE SOM LA CLASSE DELS PORQUETS,  la mestra va dibuixar un porquet molt gran i tots els xiquets de cada equip el van pintar de color rosa amb espongetes, després van pintar unes taques marrons amb els dits perquè el nostre porquet jugue amb el fang i s´ha embrutat tot.

RUTINES DEL BON DIA!!!!


ANEM A CONTAR-VOS EL QUE FEM TOTS ELS DIES AL DEMATÍ per a començar el dia.Després de fer la filera en el pati entrem a classe i pengem les jaquetes a les perxes (sempre és més fàcil si tenen una cinteta), guardem els esmorzars i l´aigua i anem a l´assemblea per a cantar el BON DIA!, L´ENCARREGAT/DA del dia (segons ordre de llista)passa llista, veu si estem tots i totes, i pose el dia de la setmana al calendari...
PENGEM JAQUETES
GUARDEM AIGUA
L´ENCARREGAT/DA DE CADA EQUIP
 GUARDA ELS ESMORZARS A L´ARMARI

DIES DE LA SETMANA
 VARETA MÀGICA PER A PASAR LLISTA       CANTEM LES CANÇONS DEL BON DIA!


L´ENCARREGAT DE LA CLASSE PASSA LLISTA

POSE L´ESTACIÓ, MES I ANY
POSE ELS XIQUETS QUE
NO HAN VINGUT A LA TORRE


POSE QUANTS NO ESTAN AL COL·LE
DIA DE LA SETMANA
ES DIBUIXA A LA CASA I REPASE EL NOM

POSEM LA DATA A LA PISSARRA
FEM FILERA PER SEURE A LES TAULES

FEM TRABALL A LES TAULES I DESPRÉS D´ANAR AL BANY TOCA ESMORZAR
EQUIP VERD
EQUIP ROSA


EQUIP BLAU
EQUIP GROC



BEBEM AIGUA PER EQUIPS