Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

diumenge, 10 de març del 2013

ELS NOSTRES ARTISTES GAIATERS (3A)

Durant la nostra setmana magdalenera la classe dels lleons s'ha omplit de Gaiates. Volem felicitar a tots els xiquets i xiquetes i a les seues famílies per tot el que han treballat en la seua elaboració. Moltes gràcies, totes són precioses i molt imaginatives. 
Enhorabona artistes!!!






MAGDALENA FESTA PLENA! (3A)

Finalment arribem a l'últim dia d'escola abans de les festes de la Magdalena...
El divendres va ser un dia molt especial, tots estavem emocionats perquè sabíem que al dia següent començaven les festes. Pel matí vam eixir molt contents al passadís i ens vam fer fotos davant del nostre Cartell anunciador de les festes de la Magdalena.



















A la vesprada, amb el mocador magdalenero al coll,  va tindre lloc la nostra particular Mascletà amb globus.





I per últim, vam gaudir tots junts d'un deliciós berenar a la classe.




LA NOSTRA GAIATA DE LLEPOLIES (3A)

Com tots els anys a Infantil hem elaborat les nostres Gaiates de llepolies. Cada nivell va fer una Gaiata i el dijous ens les vam menjar tots junts. Aquest any degut a la pluja no vam poder eixir al pati gran i ens vam ajuntar al passadís. 
Ací teniu la Gaiata que vam fer en 3 anys.


Mireu que bé ho vam passar menjant-la i que plens de xocolata van acabar alguns!!!


D'EXCURSIÓ A L'ERMITA DE SANT ROC (3A)

Durant la setmana passada els xiquets i xiquetes d'Infantil vam estar gaudint de la nostra particular setmana magdalenera. 
A classe amb les mestres vam conéixer les principals tradicions i costums durant aquestes festes i el dimarts vam anar d'excursió a Sant Roc de Canet. Allí vam esmorzar segons la tradició i després vam passar una estona molt divertida jugant tots junts.