Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

diumenge, 27 d’octubre de 2013

FESTA DE L´ AIGUA 2013 4BCORRELLENGUA

El dijous 26 de setembre vam celebrar a la nostra escola el CORRELLENGUA. Els alumnes d'Infantil de 4 i 5 anys vam anar al pati de Primària per donar la benvinguda a la flama de la llengua
Quan la flama va arribar, va donar la volta al pati i va passar pel mig d'un passadís format pels alumnes de segon cicle que duien uns escuts i unes espasses confeccionats per ells.
Nosaltres, els alumnes d'Infantil, portavem una flama penjada al coll.
Per últim els alumnes de sisé van llegir un manifest per la llengua.
Mireu que bé que ho vam passar!

ANIVERSARIS MAIG-JULIOL-AGOST 2013 4B

HÉCTOR
JAVIER, MARCOS, IKER


 
MARK

FELICITATS A TOTS ELS XIQUETS QUE DURANT L´ESTIU HAN FET ELS 3 ANYS!!


ANIVERSARIS D'ABRIL, MAIG I DE L'ESTIU (3A)

Amb molta alegria i il·lusió felicitem als amics que han complit anys durant els mesos d'ABRIL I MAIG. Un bes molt gran per Joel i Almudena.
A més a més, durant els mesos de l'estiu: JUNY, JULIOL I AGOST altres companys de la classe també han complit 4 anys: Daniel CAlex, Jose i Daniel G.
Ací teniu les seues fotos i MOLTÍSSIMES FELICITASTS A TOTS!!!

LA FESTA DE L'AIGUA (3A)

L'últim dia d'escola vam celebrar al pati la festa de l'aigua amb la resta de xiquets i xiquetes d'Infantil. 
Feia molta calor, així que primer ens vam menjar tots junts un gelat de llima o de taronja ben fresquet. Que bo estava! Després  ens vam banyar amb globus d'aigua, amb gotets de plàstic i fins i tot amb la mànega de l'aigua. Què bé ho vam passar! Mireu, mireu...


LA BELLA MAGA

Tornem a iniciar el nostre blog després de les vacances de l'estiu i com que encara ens quedaven  algunes fotos del curs passat per penjar al blog començarem per elles.


L'última setmana del curs vam rebre a l'escola una visita molt especial, va vindre "LA BELLA MAGA" amb el seu espectacle de màgia. Tots vam gaudir amb els seus trucs i vam passar una estona molt divertida amb ella.