Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

dilluns, 24 de desembre del 2012

JA ESTÀ ACÍ EL NADAL 3B





MURAL de BETLEM


 

BETLEM DE L´ENTRADA




ARBRE DE NADAL FET PELS XIQUETS DE 3, 4 I 5 ANYS
BETLEM DE LA CLASSE: GRÀCIES ÓSCAR, NATALIA I MARC PER LES FIGURETES I LES ESTRELLES DE NADAL

BOLES DECORADES: GRÀCIES FAMÍLIES 

ENS VISITEN ELS REIS MAGS!

L'últim dia d'escola, per la vesprada, ens van visitar, com tots els anys, els Reis Mags. Que emocionats que estàvem! 
Uns dies abans haviem preparat la carta amb molta il·lusió i ja teniem ganes de que arribaren a l'escola.




 Encara que ens feien un poquet de por, perquè mai haviem estat tan a prop d'un rei de veritat, tots ens vam portar com campions. Ací ens teniu amb els reis:










CANÇÓ RODOLFO

EL DIJOUS 20 de desembre vam tenir el festival de Nadal d'Educació Infantil en el qual tots els alumnes cantaven les nadales escollides per a cada nivell dalt de l'escenari d'usos múltiples. La nadala de 3 anys va ser "Rodolfo el reno" i ho van fer molt bé.
 Per la vesprada els pares i mares estaveu convidats a les aules a escoltar-la. Tot i que que els xiquests havien assajat molt al llarg d'aquestes setmanes, quan van vore tant de públic es van ficar un poquet nerviosos, però encara així van cantar i ballar de meravella. FELICITATS ARTISTES! Ací els teniu en plena actuació.








 Moltes gràcies a Sonia, la mare de Sergio, i a Ana, la mare d'Alex, que m'han fet arribar aquestes fotos i video.

TEATRE VARETA MÀGICA

El dimecres per la vesprada vam gaudir de la representació de teatre que el AMPA va preparar per a Educació Infantil i 1er Cicle de Primària: ELS TRES PORQUETS. MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES!!






ACÍ TENIU UN TROS DE L´ACTUACIÓ AL GIMNÀS DE L´ESCOLA

                               

CANTEM NADALES

El dimarts per la vesprada els alumnes de 3 anys vam anar al saló d'actes, les mestres ens havien dit que anavem a cantar Nadales, però quina sorpresa quan vam vore a la mare i al tio de David amb una guitarra. Ens va encantar la seva actuació, vam cantar amb ells i ho vam passar de meravella.
 Moltes gràcies!!!






Moltes gràcies també a la mare de Sergio que ens va fer les fotos i aquest video.


VISITEM EL BETLEM DE L'ESCOLA

El dilluns després del patí vam anar a visitar el Betlem de la escola, als xiquets i xiquetes els va encantar. Ací ens teniu a tots molt contents. Ah!... i moltes gràcies a Elena, la mestra de religió, que ha sigut la que l'ha montat. 


VISITA "MAMÁ NOEL"

 El dilluns pel matí vam rebre a la classe una visita molt especial, algú va trucar a la porta i quan vam obrir QUINA SORPRESA, ERA "MAMÁ NOEL"!
A més a més no era qualsevol mare Noel sinó una molt especial: la senyo Miren! Ella ens va explicar que al alçar-se s'havia trobat una cistella plena de dolços i aquest vestit, acompanyats d'una nota on deia que com el Pare Noel tenia molta feina li encarregava a ella vindre al l'escola a donar-nos una sorpresa.
COM VAM DISFRUTAR TOTS I QUINA IL·LUSIÓ ENS VA FER! Ací podeu vore les fotos i el video... moltes gràcies senyo Miren!







Gràcies tambè a Ana, la mare d'Alex, que ens va fer les fotos i aquest video.