Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

diumenge, 23 de desembre del 2012

DECORACIÓ DE NADAL

Per a que la nostra escola estiga ben bonica en Nadal, hem preparat un mural que decorarà el passadís d'Infantil. L'hem fet tots els nivells de forma conjunta i cada edat s'ha encarregat d'una part.
En 5 anys han preparat l'arbre, les aules de 4 anys han elaborat els flocs de neu i 3 anys ens hem encarregat del marc. Per decorar el marc hem fet boles i botes de Pare Noel.









I ACÍ TENIU EL RESULTAT FINAL.... BON NADAL!!!






ACABEM EL "LLIBRE DE LA TARDOR"

Ja hem acabat el nostre projecte de la tardor i hem enviat el "Llibre de la tardor" a casa per a que les famílies pugueu vore tot el que hem aprés.



Hem dut fulles a classe i les hem observat. Ara ja sabem que a la tardor les fulles moren i caues dels arbres, però que a la primavera tornaran a eixir. Quan moren, les fulles, que abans eren verdes, es tornen de color marró, groc, roig i taronja. Ens ho hem passat de meravella estampant fulles!




També hem estudiat els fruits de la tardor: secs i carnosos. Hem dut fruits secs a classe (nous, castanyes, avellanes i ametles). Els hem observat i hem vist que tenen la closca molt dura, després els hem obert i hem tastat el fruit que s'amaga dins. Ens han agradat moltísim! 







I per últim... els hem pintat en la nostra fitxa!




Esperem que vos agrade el nostre treball, l'hem fet amb molta il·lusió.

JA ACABA LA TARDOR

 
JA ACABA LA TARDOR! per això hem acabat el nostre Llibre de la Tardor i hem decorat el Racó de la Cuineta amb fruits secs típics: nous, castanyes, avellanes i ametlles. Ens agraden molt i els què no ens hem menjat a classe, els portem a casa en la carmanyola per menjar-los amb la família.
  
LA CUINETA

FRUITS SECS
  

CONTE DE LA CASTANYERA


FULLA ESTAMPADA