Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

dimarts, 19 de març del 2013

ESTUDIEM LA MAGDALENA 2013 3B

MAPA CONCEPTUAL AMB TOTS ELS TREBALLS DE LA MAGDALENA 2013

PASSADÍS D´INFANTIL


Violeta ens explica com és el cartell de festes que ha fet tot el nivell d´Educació Infantil.
CARTELL:  3 ANYS VA DECORAR ELS TARONGERS
ESTEM ADMIRANT EL CARTELL

TAPS
TRENCACLOSQUES
DÒMINO
INDUMENTÀRIA TRADICIONAL
CAMÍ PER PUJAR I BAIXAR DE L´ERMITA:moltes gràcies Violeta per preparar-ho, els encanta jugar amb ell.


MATERIAL PREPARAT PER VIOLETA PER JUGAR EN EQUIP AMB SIMBOLS MAGDALENERS: TAPS PER FER SÈRIES, LLAURADOR/A PER A VESTIR, TRENCACLOSQUES DE L´ERMITA/ESCUT/GAIATA I DÒMINO DEL FADRÍ/CANYES..


 
 
Durant les setmanes prèvies a la Magdalena, del 18 febrer a l´1 de març, hem estat preparant un llibre de les festes de Castelló. I volem agrair a la nostra mestra Violeta tota la dedicació i el material que ha preparat perquè els xiquets/es gaudisquen i coneguen els actes més representatius i la nostra tradició de poble que va baixar de la muntanya al pla per tal de millorar les seues condicions de vida.
 

EXCURSIÓ SANT ROC DE CANET 2013 3B







EL PASSAT DIA 26  DE FEBRER VAM ANAR A VEURE L´ERMITA DE SANT ROC DE CANET, ON ESMORZEM EL DIUMENGE DE ROMERIA, DE CAMÍ A L´ERMITORI DE LA MAGDALENA. I COM QUE ÉS TRADICIÓ ALLÍ VAM ESMORZAR I DESPRÉS VAM JUGAR EN ROTLLANA I LLIUREMENT.