Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

dissabte, 2 de novembre de 2013

PARC DE BOMBERS 2013 4B I 4A

AQUESTES SÓN LES PEL·LIS QUE VAM VEURE AL PARC DE BOMBERS DE CASTELLÓ, MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ A TOTS ELS BOMBERS QUE ENS VAN ATENDRE.

COM JA SABEU ANEM A ESTUDIAR EL P.T. ELS BOMBERS I PER TANT HEM DEMANAT A LES FAMÍLIES INFORMACIÓ SOBRE ELLS I ELLES:COM VAN VESTITS, EN QUÈ CONSISTEIX EL SEU TREBALL, QUINS TIPUS DE VEHICLES TENEN, COM APAGUEN EL FOC, COM PODEM PREVINDRE UN INCENDI,  MESURES PREVENTIVES D´INCENDIS...

TANCA LA PORTA AL FOC: 112
 
CAILLOU BOMBER
 
ACÍ TENIU TAMBÉ UN VÍDEO D´UNS ESTUDIANTS DE MAGISTERI SOBRE ELS BOMBERS

 RECORDA ELS NÚMEROS D´EMERGÈNCIA


VISITA AL PARC DE BOMBERS DE CASTELLÓ 4B

EL DIA 25 D´OCTUBRE VAM FER UNA EIXIDA AMB AUTOBÚS AL PARC DE BOMBERS DE CASTELLÓ I VA SER TOT UN ÈXIT, ENS VA AGRADAR MOLT.
EN FILERA ANEM A SEURE I ESMORZAR, TAMBÉ VAM ESTIRAR LES CAMES JUGANT.ESCULTURES DE RIPOLLÉS QUE DECOREN ELS VOLTANTS DEL PARC:VAQUES, XIQUES I CAVALL QUE HA CAIGUT.


ENTREM AL PARC CENTRAL ON ENS ESPERE EL TIO DE MARK "VÍCTOR" QUE ENS EXPLICA QUE VEUREM UNA PEL·LI I DESPRÉS ELS CAMIONS DE BOMBERS AL GARATGE.


SALA DE PROJECCIONS, VEIEM "CAILLOU, EL BOMBER" I "TANCA LA PORTA AL FOC"


DETALLS DE LA ROBA DE BOMBER/A: CASC, JAQUETA, PANTALÓ, BOTES, GUANTS, MÀSCARA, BOTELLA D´OXÍGEN...
BARRA PER BAIXAR DEL MENJADOR AL GARATGE A TOTA VELOCITAT.
ENS ENSENYEN EL CAMIÓ DE BOMBERS PER DINS, ENTREM DINS PER GRUPS.

ACÍ HI HA UNA MOSTRA DELS XIQUETS/ES QUE VAN AGAFAR LA MÀNEGA