Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

dijous, 18 d’abril de 2013

FESTA PER LA LLENGUA 2013
I
AQUEST DIUMENGE 21 D' ABRIL ESTEU CONVIDATS TOTES LES FAMÍLIES A LA FESTA PER LA LLENGUA EN BETXÍ. ALLÍ TINDREU TALLERS PER A XIQUETS/ES I MOLTES SORPRESES.

PROGRAMA:
TROBADES ESCOLES EN VALENCIÀ 

.10:00h, Arribada i muntatge dels estands per part d’associacions, centres i ampes, i de la Fira del Llibre.
10:30h., Inauguració de la Fira del Llibre, ubicada al recinte de la Festa per la Llengua. Posteriorment, cap a les 12:00h, firma de llibres per l’escriptora betxinenca Natàlia Viana.
11:00h, Cercavila de la Unió Musical de Betxí i la Colla de Dolçainers i Tabaleters pel recinte de la Festa, finalitzant amb un concert de la UMB i la Banda Juvenil.

A partir de les 11:00h, al Skate Park (Av. Sant Josep Obrer), exhibicions de skaters i bikers amb música en directe i regals.

11:00h a 13:00hmostra de motorets del ral·li Transbetxí a la plaça del Llaurador
12:00hVisita guiada pel nucli antic de Betxí, a càrrec de l’associació Amics del Palau. Punt d’eixida: davant de la porta del Palau-Castell de Betxí (Plaça Major)
12:30h, a la seu social de la Caixa Rural Betxí (C/ Cervantes):Presentació del llibre “Sant Antoni de Betxí”, a càrrec del seu autor Francesc Breva, i posterior signatura d’exemplars. Llibre coeditat per l’Ajuntament i la Caixa Rural de Betxí.
13:30h, a la Plaça Major, actuació del Grup de Danses Les Passeres.
18:00h, al Teatre Municipal de Betxí: Concert acústic d’Obrint Pas. Preu de les entrades: 8 € anticipades (a la venda a la Casa de la Cultura de Betxí) i 10 € en taquilla.