Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

dimarts, 28 de gener del 2014

PSICOMOTRICITAT: PIQUES (4A)

En aquesta sessió de psicomotricitat ens hem exercitat i divertit amb les piques. Mireu com hem gaudit deixant volar la imaginació.



FESTA DE SANT ANTONI, 4A

El divendres 17 de gener a l'escola vam celebrar la festa de Sant Antoni Abad, patró dels animals domèstics. Els xiquets de 3 anys potaven un porquet, els de 4 anys vam fer un gos i els de 5 anys un gall. Mireu que contents estavem ensenyant a tots el nostre gosset!





Després vam encendre una foguera amb l'ajuda d'Adelaida...




I finalment ens vam menjar els rotllets, que estaven boníssims!





POEMA DE SANT ANTONI


SANT ANTONI TÉ UN PORQUET

QUE NI BEU, NI MENJA I ESTÀ GROSSET.


VESPRADA DE SANT ANTONI 4 B 2014

EL 17 DE GENER PER LA VESPRADA VAM EIXIR AL PATI PER A JUGAR AMB ANIMALS DE CARTRÓ PER RECORDAR A  SANT ANTONI ABAD, PATRÓ DELS ANIMALS. ELS XIQUETS DE 4 ANYS VAM FER UN GOSSET, ELS DE 3 ANYS UN PORQUET I ELS DE 5 ANYS UN GALL.

POEMA DE SANT ANTONI

SANT ANTONI TÉ UN PORQUET
QUE NI BEU, NI MENJA I ESTÀ GROSSET.

TAMBÉ VAM MENJAR ELS TÍPICS ROTLLETS DE SANT ANTONI I VAM FER UNA FOGUERA, BONA COMPANYA DELS QUE PASSEN FRED.

ELS NOSTRES GOSSETS
























LA MESTRA ADELAIDA FA EL FOC, MOLTES GRÀCIES.


FOC I FUM

ROTLLETS DE SANT ANTONI
BON PROFIT!!!



PROJECTE "ELS BOMBERS" 4A

Abans de Nadal vam finalitzar el Projecte de Treball "Els bombers", ens va agradar molt i vam aprendre moltes coses sobre aquesta professió tan interessant. Gràcies a tots per la vostra col·laboració aportant materials que ens han ajudat a investigar sobre el tema.

RACÓ DEL PROJECTE AMB ELS MATERIALS DE CASA



MAPA CONCEPTUAL DEL PROJECTE




ANIVERSARIS DE DESEMBRE

Moltes felicitats als xiquets i xiquetes de la "Clase de los osos panda" que han complit  4 anys durant el mes de desembre. Un beset molt gran a tots.



VISITA DELS REIS MAGS !!! (4A)

El divendres 20 de desembre va ser un dia molt especial a la nostra escola. Tots estavem molt emocionats, ja que per la vesprada rebíem la visita dels tres Reis Mags: Melcior, Gaspar i Baltasar. Molt contents i il·lusionats vam entregar la nostra carta als Reis que ens van donar un regalet, ací ens teniu amb ells.