Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

diumenge, 2 de febrer del 2014

DIA DE LA PAU 2014

El dijous 30 de gener és el dia de la Pau, però a la nostra escola ho vam celebrar el divendres 31 per la vesprada. Durant la setmana anterior vam estar treballant preparant-nos per aquest dia. 
Entre tots els alumnes d' Infantil vam realitzar un mural inspirat en la figura de Nelson Mandela, Premi Nobel de la Pau. Mireu que bonico ens va quedar.






CLASSE DELS LLEONS
















 


CLASSE DELS PORQUETS
AIXÍ VAM FER EL NOSTRE MAPA MUNDI DE LA PAU:



CLASSE PORQUETS


CLASSE LLEONS
Tambè vam preparar uns coloms que portaven escrita a les ales la paraula PAU.











El divendres per la vesprada vam eixir al pati de Primària, allí ens van llegir unes frases de Nelson Mandela i tots junts vam cantar i ballar una dansa africana. Ho vam passar de meravella!














KAMISHIBAI

El dijous els alumnes de 4 anys vam tindre una gran sorpresa al saló d'actes, els nostres companys de sisè van contar-nos dos contes seguint la tècnica japonesa del kamishibai (teatre de paper). Els contes, inventats i dibuixats pels alumnes, eren molt  originals i ens van encantar. Volem felicitar als alumnes de sisé pel seu treball i il·lusió. Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan agradable i torneu sempre que vulgueu!










ANIVERSARIS DE GENER

Avui felicitem a tots els xiquets i xiquetes que compleixen anys durant el mes de Gener, són els més grans de la classe perquè ja tenen 5 anys!!! Com sempre ho hem celebrat al pati les tres classes juntes. 

Moltes felicitats a Adriana, Soraya i Ixeya de la Classe dels lleons.



Felitats també a Óscar i Daniel de la Classe dels porquets.




Ací tenim les tres classes juntes, però que majors ens hem fet !!!