Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

diumenge, 3 de novembre de 2013

ANIVERSARIS DE SETEMBRE I OCTUBRE (4A I 4B)

Aquest curs celebrem els nostres aniversaris d'una manera diferent. L'últim dia de cada mes ens ajuntem les tres classes de 4 anys i entre tots celebrem els aniversaris del mes.

Moltes felicitats a Iker,Asier, David i Yago que van complir 4 anys en SETEMBRE. Iker va estar malalt i ha celebrat l'aniversari en octubre.

Classe dels Lleons
 
Classe dels Porquets
 


Felicitats també a Bryan, Neus i Zoe que han complit 4 anys en OCTUBRE, de la classe dels lleons.


 
I Felicitats també a Laura M.,Aarón, Marc, Hugo, Andreea, Natalia i Enzo de la classe dels Porquets.
 


Què majors que ens estem fent!!! Gaudiu del vostre aniversari i un bes molt gran a tots, també als nostres companys de les classes dels porquets i dels osos panda.

VISITEM EL PARC DE BOMBERS (4A)

El passat dimecres 23 d'octubre vam anar a visitar el Parc de Bombers de Castelló. Era la nostra primera eixida d'aquest curs i estavem molt emocionats.
Però abans de continuar, volem agrair als bombers el tracte rebut, i tota la paciència i l'afecte amb els què ens van atendre. Moltíssimes gràcies a tots!!! Va ser un dia inoblidable.
Només arribar el primer que vam fer va ser esmorçar
A continuació, vam entrar al Parc on ens estaven esperant un grup de bombers i vam seure a les escales de l'entrada per escoltar les seues explicacions.


Allí vam aprendre moltes coses dels bombers: en què consisteix el seu treball, quin és el número d'emergències, de quin color són les llums dels camions, com van vestits... i fins i tot ens van ensenyar el seu equip de treball. Van demanar voluntaris per provar-se'l i com pesava! Ara ja sabem per què els bombers han d'estar tan forts.
 També ens van ensenyar algunes bombes d'aigua molt antigues, de quan els nostres avis eren xicotets... 

I vam veure com baixen per la barra a tota velocitat quan sona l'alarma... Què divertit!Després vam anar al garatge on guarden els camions, vam veure com són per fora i per dins. Fins i tot ens van ensenyar el camió que acompanya als reis d'Orient en la cavalcada...

 I ...sabeu què? També vam poder pujar a un! Ací estem dins del camió.
Finalment va arribar el moment més divertit... Primer ens van demostrar com s'utilitza la mànega, l'aigua té tanta força que fan falta dos bombers per subjectar-la. 
I per últim, després de fer cua, vam poder agafar la mànega un per un. Com gaudírem llançant aigua!