Translate

BENVINGUTS


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DELS XIQUETS I LES XIQUETES DE 4 ANYS A I B DEL CEIP ISIDORO ANDRÉS DE CASTELLÓ DE LA PLANA. ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I VISITES. MOLTES GRÀCIES!!

dissabte, 9 de març de 2013

FESTA DE SANT ANTONI I DIA DE LA PAU (CLASSE DELS LLEONS)

El divendres 18 de gener vam celebrar a la escola la festa de Sant Antoni. Per la vesprada tots els alumnes d'Infantil vam eixir al pati amb el dibuix d'un animalet que haviem pintat a classe. Els xiquets i xiquetes de 3 anys dúiem un porquet.
Després de donar unes voltes al pati portant el nostre animalet,  vam fer una foguera i ens vam menjar un rotllet d'anís típic de Sant Antoni. Com podeu vore ens ho vam passar de meravella!
... I continuem amb més festes perquè el divendres 1 de febrer vam celebrar el Dia de la Pau. Tots els alumnes de l'escola ens vam reunir al pati de Primària, els xiquets i xiquetes d'Infantil portaven un antifaç amb els coloms de la Pau. Al pati alguns alumnes van llegir unes frases referents a la Pau i un manifest. Vam acabar la festa cantant tots junts cançons sobre la Pau. Pintem l'antifaç amb pintura de dits
Ací ens podeu vore al pati de Primària.
Per últim mireu quin mural de la Pau vam realitzar a Infantil amb l'ajuda de les mestres de suport. A que es preciós!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada